Bericht

Woonplaats

E-mail

Naam

Inmiddels heb ik al veel mensen mogen helpen met het realiseren van hun droominterieur. Of het nu gaat om een kleine woonvraag of het compleet realiseren van jouw interieur, ik help je graag! Een vraag of enthousiast geworden om samen te werken? Neem contact op via het contactformulier, dan plannen we samen een kennismakingsgesprek in.

Heb je een vraag? Bekijk dan ook eens de veelgestelde vragen

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Contact

Let's get in touch

maandag - woensdag
9:00 - 17:00

kantooruren

Blankenstein 400, 7943 PH Meppel
Alleen te bezoeken op afspraak

Adres

info@anke-interieurstyling.nl
+31 (0)6 11 26 40 23

Contacteer mij

Contact

Na het akkoord op de offerte ontvang je van mij de eerste factuur. Dit is een aanbetaling van 50% van het gehele bedrag. Zodra de aanbetaling binnen is start het ontwerptraject. Het resterende bedrag ontvang ik graag zodra het definitieve ontwerp gepresenteerd is.

5. Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Ik werk landelijk, maar voornamelijk in de provincie Drenthe, Overijssel, Friesland en Groningen. Binnen een straal van 30 kilometer rondom Meppel worden geen reiskosten gerekend. Woon je verder, reken ik €0,49 per kilometer. Afspraken kunnen dan ook online plaatsvinden.

4. In welke regio ben je werkzaam?

Je hoeft echt niet rijk te zijn om een interieurstylist in te schakelen. Integendeel zelfs: samenwerken met mij bespaart juist geld, tijd en kan je behoeden voor verkeerde (dure!) beslissingen. Geef daarom duidelijk op voorhand aan wat jouw budget is. Hier hou ik uiteraard rekening mee.

3. Ik heb een klein budget, kan ik nog steeds met jou werken?

Ik heb jouw input nodig om een ontwerp te maken dat volledig aansluit op jouw wensen. Na de kennismaking ontvang je van mij een vragenlijst die je kan invullen. Ook vraag ik je om beeldmateriaal te verzamelen van alles wat je aanspreekt. Zoek naar afbeeldingen in tijdschriften of online (zoals Pinterest). Zo kan je mij duidelijk maken welke sfeer je graag wilt, of zou willen creëren (óf juist niet!). Meet daarnaast ook de afmetingen van de ruimte(s) op of deel de plattegrond van de woning met mij.

2. Hoe moet ik het ontwerptraject voorbereiden?

We plannen eerst een kennismaking om te kijken of we een match zijn, we gaan immers wel aan de slag voor jouw woning! Tijdens dit gesprek bespreken we jouw woonwensen en kijken we wat ik voor jou kan betekenen.

1. Waarom eerst een Kennismakingsgesprek?

Veelgestelde vragen

© 2022-2024 Anke Interieurstyling

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden