LEER MIJ KENNEN

Weetjes over mij

Mijn creatieve brein staat altijd aan

Een echte huismus

Geniet extra van mijn koffie in een mooie mok 

Gevoelsmens

Mijn achtergrond

Creativiteit zit in mijn DNA en daar moet ik wat mee doen! In 2021 besloot ik te gaan voor waar ik echt gelukkig van word, interieurstyling! In 2022 heb ik de opleiding Interieurstyling aan de Interieuracademie afgerond met het cijfer 8! Inmiddels heb ik door het volgen van verschillende cursussen en het doorlopen van diverse trajecten mijn kennis verbreed. Dit zal ik ook blijven doen om altijd up-to-date te blijven.

Na al die jaren maak ik dan nu mijn droom waar;
Mijn eigen interieurbedrijf! Als interieurstyliste inspireer, adviseer en begeleid ik jou bij alle vragen omtrent jouw interieur en help ik jou om van je huis die ongelooflijk fijne plek te maken die het kan zijn!

“I am created to create”

Hoe ik graag samenwerk

Ik werk veel met jonge gezinnen die een drukke baan en rijk sociaal leven hebben. Door het toepassen van rustig kleurgebruik, afwisselende materialen en structuren zorg ik ervoor dat je elke dag energie krijgt van je leefomgeving maar dat je na een intensieve dag ook kan ontspannen en helemaal tot jezelf kan komen.

Goede communicatie en persoonlijk contact zijn voor mij erg belangrijk. Een duidelijke planning is voor mij een must en daardoor weet jij ook goed waar je aan toe bent.

Met aandacht voor detail, sfeer en kwaliteit help ik jou graag bij het realiseren van een sfeervol, functioneel en tijdloos interieur.


Wat typeert
Anke Interieurstyling

Mijn kracht ligt in het luisteren naar jouw wensen

Vertrouwen en persoonlijke samenwerking

In mijn aanpak blijf ik weg van vluchtige trends

Eerlijkheid en openheid is waar ik voor sta

Jouw huis, jouw verhaal

Verstuur »

Stuur me een bericht

Ben jij op zoek naar een interieurstylist en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Laten we afspreken!

Persoonlijk kennismaken?

Bedankt!
Binnen 2 werkdagen kun je een reactie verwachten in je mail!